Lunch Jakobsberg

nha Trang Restaurang

VIETNAMESISKT KÖK I STOCKHOLM

      

 Lunchservering !

       Vardagar kl. 11.00 - 14.30

                 Pris: 90kr

          

Veckor: 5

 

 

Måndag:

 

  1. Färska vårullar av rispapper med kyckling/räkor, risnudlar, sallad, gurka, mynta & rostad schalottenlök - serveras med en hemgjord hoisinsås med jordnötter.
  2. Wokad kycklingfilé med grönsaker - serveras med ris
  3. Grillad fläskfilé - serveras med risnudlar, sallad, & jordnötter hemgjord fisksås.
  4. Tre små rätter (kombination utav dem tre översta rätter) - serveras med ris.
  5. Vietnamesisk bandnudelsoppa med kycklingfilé, ekologiska böngroddar, salladslök, sötbasilika & koriander.
  6. Jätte räckor wokade  med grönsaker - serveras med ris.  99:-

 

 

Tisdag:

 

  1. Friterade Kycklingfile- serveras med ris, sallad,Tamarinsås
  2. Wokad biff med grönsaker - serveras med ris.
  3. Grillad kycklingfilé med jordnötsås - serveras med ris, sallad & koriander.
  4. Tre små rätter (kombination utav dem tre översta rätter) - serveras med ris.
  5. Syrlig risnudelsoppa med kycklingfilé eller räkor - grönsaker, ekologiska böngroddar & vietnamesiska örter.
  6. Jätte räckor wokade  med grönsaker - serveras med ris.  99:-

 

Onsdag:

 

  1. Friterade vårullar med innehåll av fläsk, kyckling,krabfisk, glasnudlar & rotfrukter - serveras med risnudlar, sallad, jordnötter & fisksås
  2. Wokad kycklingfilé med grönsaker - serveras med ris.
  3. Wokad entrecote med lök, serveras med risnudlar, sallad, sesamfrön & en hemgjord fisksås.
  4. Tre små rätter (kombination utav dem tre översta rätter) - serveras med ris.
  5. Vietnamesisk krabbsoppa (fläsk, räkor, krabbkött) med risnudlar, böngroddar, sallad, salladslök & koriander.

 

Torsdag:

  1. Friterade Jätte räckor eller Kycklingfile- serveras med ris, sallad,Tamarinsås
  2. Wokad biff med grönsaker - serveras med ris.
  3. Wokad kycklingfilé i röd curry med grönsaker - serveras med ris.
  4. Tre små rätter (kombination utav dem tre översta rätter) - serveras med ris.
  5. Vietnamesisk glasnudelsoppa med kycklingfilé, ekologiska böngroddar, sötbasilika, salladslök, koriander & rau ram örter.

 

 Fredag:

 

 

  1. Friterade veganska dumplings - serveras med ris, sallad, rostad schalottenlök & sojasås med sesamfrön i.
  2. Wokad kycklingfilé med grönsaker - serveras med ris.
  3. Grillad entrecôte - serveras med risnudlar, sallad, mynta, sesamfrön & en hemgjord fisksås.
  4. Tre små rätter (kombination utav dem tre översta rätter) - serveras med ris.
  5. Vietnamesisk bandnudelsoppa med kycklingfilé, eko. böngroddar, salladslök, sötbasilika & koriander.
  6. Jätte räckor wokade  med grönsaker - serveras med ris.  99:-

 

      

 



              



----------------------------------------------------------------------------- "