Lunch Kungsholmen

nha Trang Restaurang

VIETNAMESISKT KÖK I STOCKHOLM

    V.11 (11/03 - 15/03)

 

   

 

Måndag:

 

  1. Färska vårullar av rispapper med kyckling/räkor, risnudlar, sallad, gurka, mynta & rostad schalottenlök - serveras med en hemgjord hoisinsås med jordnötter.
  2. Wokad kycklingfilé med grönsaker - serveras med ris.
  3. Grillad fläskfilé - serveras med risnudlar, sallad, jordnötter & en hemgjord fisksås.
  4. Tre små rätter (kombination utav dem tre översta rätter) - serveras med ris.
  5. Vietnamesisk bandnudelsoppa med kycklingfilé, ekologiska böngroddar, salladslök, sötbasilika & koriander.

 

 

Tisdag:

 

  1. Friterade veganska dumplings - serveras med ris, sallad, rostad schalottenlök & sojasås med sesamfrön i.
  2. Wokad biff med grönsaker - serveras med ris.
  3. Grillad kycklingfilé med jordnötsås - serveras med ris, sallad & koriander.
  4. Tre små rätter (kombination utav dem tre översta rätter) - serveras med ris.
  5. Vietnamesisk krabbsoppa (fläsk, räkor, krabbkött) med risnudlar, böngroddar, sallad, salladslök & koriander.

 

Onsdag:

 

  1. Friterade veganska vårrullar - serveras med risnudlar, sallad, jordnötter, soja & tamarinsås.
  2. Wokad kycklingfilé med grönsaker - serveras med ris.
  3. Grillad entrecôte - serveras med risnudlar, sallad, mynta, sesamfrön & en hemgjord fisksås.
  4. Tre små rätter (kombination utav dem tre översta rätter) - serveras med ris.
  5. Syrlig risnudelsoppa med kycklingfilé eller räkor - grönsaker, ekologiska böngroddar & vietnamesiska örter.

 

Torsdag:

 

  1. Friterade vårullar med innehåll av fläsk, kyckling,krabfisk, glasnudlar & rotfrukter - serveras med risnudlar, sallad, jordnötter & en hegjord fisksås.
  2. Wokad biff med grönsaker - serveras med ris.
  3. Wokad kycklingfilé i rödcurry, kokosmjölk & grönsaker - serveras med ris.
  4. Tre små rätter (kombination utav dem tre översta rätter) - serveras med ris.
  5. Vietnamesisk glasnudelsoppa med kycklingfilé, ekologiska böngroddar, sötbasilika, salladslök, koriander & rau ram örter.

 

 Fredag:

 

 

  1. Färska vårullar av rispapper med kyckling/räkor, risnudlar, sallad, gurka, mynta & rostad schalottenlök - serveras med en hemgjord hoisinsås med jordnötter.
  2. Wokad kycklingfilé med grönsaker - serveras med ris.
  3. Wokad entrecôte med lök - serveras med risnudlar, sallad & fisksås.
  4. Tre små rätter (kombination utav dem tre översta rätter) - serveras med ris.
  5. Vietnamesisk bandnudelsoppa med kycklingfilé eller entrecôte - eko. böngroddar, salladslök, sötbasilika & koriander.



              



----------------------------------------------------------------------------- "