Lunch

Alla Lunch 129:-


Måndag:


1. Färska vårullar av rispapper med kyckling/räkor, risnudlar,     sallad, gurka, mynta & rostad schalottenlök - serveras med     hemgjord hoisinsås med jordnötter


2. Wokad kycklingfilé med grönsaker - serveras med ris.


3. Grillad fläskfilé - serveras med risnudlar, sallad, jordnötter     hemgjord fisksås.


4. Tre små rätter (kombination utav dem tre översta rätter) -     serveras med ris.


5. Vietnamesisk bandnudelsoppa med kycklingfilé, ekologiska      böngroddar, salladslök, sötbasilika & koriander.

Onsdag:

 

1. Friterade vårrullar - serveras med risnudlar, sallad,                 jordnötter, soja & tamarinsås.


2. Wokad kycklingfilé med grönsaker - serveras med ris.


3. Grillad entrecôte - serveras med risnudlar, sallad, mynta,       sesamfrön & en hemgjord fisksås.


4. Tre små rätter (kombination utav dem tre översta rätter) -      serveras med ris.


5. Syrlig risnudelsoppa med kycklingfilé eller räkor -                 grönsaker, ekologiska böngroddar & vietnamesiska örter.

Fredag:

 

1. Färska vårullar av rispapper med kyckling/räkor, risnudlar,     sallad, gurka, mynta & rostad schalottenlök serveras med       en hemgjord hoisinsås med jordnötter.


2. Wokad kycklingfilé med grönsaker - serveras med ris.


3. Wokad entrecôte med lök - serveras med risnudlar,                sallad & fisksås.


4. Tre små rätter (kombination utav dem tre översta                 rätter) - serveras med ris.


5. Vietnamesisk bandnudelsoppa med kycklingfilé         

   eller entrecôte - eko. böngroddar, salladslök,                         sötbasilika & koriander.

 


Tisdag:


1. Friterade veganska dumplings - serveras med ris, sallad,           rostad schalottenlök & sojasås med sesamfrön i.


2. Wokad biff med grönsaker - serveras med ris.


3. Grillad kycklingfilé med jordnötsås - serveras med ris,             sallad koriander.


4. Tre små rätter (kombination utav dem tre översta rätter) -      serveras med ris.


5. Vietnamesisk krabbsoppa (fläsk, räkor, krabbkött) med            risnudlar, böngroddar, sallad, salladslök & koriander.

 


                                Torsdag:

 

1. Friterade vegetariskt vårullar med innehåll av

  grönsaker&  rotfrukter - serveras med risnudlar, 

  sallad,jordnötter &hemgjord soyasås.


2. Wokad biff med grönsaker - serveras med ris.


3. Wokad kycklingfilé i rödcurry, kokosmjölk & grönsaker -          serveras med ris.


4. Tre små rätter (kombination utav dem tre översta rätter) -      serveras med ris.


5. Vietnamesisk glasnudelsoppa med kycklingfilé, ekologiska      böngroddar, sötbasilika, salladslök, koriander & rau ram .

  1.